Kollektief Rampenplan


Welkom


Benefiet voor Theaterstraat in ParadisoIn samenwerking met Paradiso organiseert het comité 'Help Theaterstraat uit de brand' een benefiet, met onder andere de Kift en The Ex.


Het benefiet gaat plaatsvinden op zondag 31 augustus vanaf 20.00 in Paradiso. De avond begint met een optreden van de Fanfare van de Eerste Liefdesnacht, gevolgd door Kalio Gayo, de Kift en The Ex. Ze treden allen belangeloos op voor het goede doel.

Om de sfeer en opbrengst van de avond verder te verhogen vindt er een veiling van unieke verbrande kunst en foto's plaats. De verbrande kunst is ontstaan uit mooi gevormde objecten die bij het opruimen van de hopen puin na de brand zijn aangetroffen. De prachtige foto's zijn de eerste weken na de brand gemaakt door Kika.

De avond wordt opgevrolijkt door DJ Kollektief Kansloos en Schuifdicht, die ook als de optredens zijn afgelopen de sfeer er inhouden met hun plaatjes.

Natuurlijk zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar en er is een cocktailbar.


Al het geld dat deze avond binnenkomt, op wat kosten na, gaat door naar Theaterstraat. Theaterstraat is een vrijwilligers collectief dat al ruim 35 jaar technische ondersteuning biedt bij demonstraties, buurtfeesten en andere straatacties. In december is hun loods deels afgebrand en zijn ze ook veel apparatuur kwijtgeraakt. Met dit geld kunnen zij verder met de herbouw van hun loods en het vervangen van materiaal.

Omdat hun archief van 1976 tot en met 1997 verloren is gegaan vragen we bezoekers om alles wat ze aan foto's, krantenartikelen en verdere spullen hebben waar Theaterstraat in voorkomt of waar ze aan hebben bijgedragen mee te nemen.


Kaarten zijn te bestellen via www.theaterstraatbenefiet.nl voor een luttele 10 euro per stuk.

Op deze site is ook meer informatie over Theaterstraat, de brand, de bands, Paradiso, en nog veel meer te vinden.

Paradiso, Weteringschans 6-8, AmsterdamWelkom op de site van Rampenplan.


We zijn de afgelopen tijd hard bezig geweest met de verhuizing van het kantoor van het ACU in Utrecht naar het WG terrein in Amsterdam. We zitten nu gezellig samen met LAKA (het landelijk anti kernenergie archief) in een vleugel van het pand met prachtig uitzicht over de konijnen en kippen toren, we zijn dan ook erg blij als veganistische keuken dat de kippen hun vleugels de komende jaren zelf mogen houden, en we hopen dat we fijn kunnen samen werken met onze nieuwe vriendjes van LAKA.


Ons nieuwe adres is:

Ketelhuisplein 43
1054 RD Amsterdam

Tel: 0031 (0)20 354 18 04

ramp@antenna.nl


Het is de bedoeling dat hier zo snel mogelijk meer berichten, bijdragen, recepten en foto's komen te staan. Op het moment hebben we het nog te druk met andere dingen.Wil je meer info dan op deze site staat, stuur ons een mailtje en we antwoorden je zo snel mogelijk.

top

Theaterstraat 2013
Theaterstraat 2013
Theaterstraat 2013
Theaterstraat 2013
Theaterstraat 2013

I hate my broken mac!!!top